Kokemäen Tytöt ja Pojat on entisten ja nykyisten kokemäkeläisten muodostama yhteisö, jonka tarkoituksena on kotikuntansa harraste- ja hyväntekeväisyys-toiminnan tukeminen. Juuremme juontavat 1980-luvulle, jolloin aktiivinen joukko kyläläisiä kokosi oma-aloitteisesti varoja ensiaputoiminnalle. Ystävän auttamisen halusta käynnistynyt yhteisöllisyys loi pohjan säännöllisille tapaamisille.

Kokemäen Tytöt ja Pojat järjestää ohjelmallisia kokoontumisia yleensä kerran vuodessa. Tapaamisten yhteydessä tutustumme Kokemäkeen ja sen nykypäivään, vierailemme yrityksissä sekä yhdistyksissä. Pidämme vuosittain myös kokouksen, jossa yhdessä päätämme hyväntekeväisyyden lahjoituskohteen. Lahjoitukseen käytettävät varat Kokemäen Tytöt ja Pojat kerää pääosin kannatusmaksuina.

Kokemäen Tytöt ja Pojat -yhteisöön on vuosien varrella liittynyt pitkälle toista sataa kokemäkeläistä. Toivotamme tervetulleiksi kaikki kanssaihmisten hyvinvoinnista kiinnostuneet. Jokainen yhteisön jäsen antaa arvokkaan lisän kotikuntamme harrastusmahdollisuuksien tukemiseen. Tule tutustumaan. Tavataan toisemme aina elokuun ensimmäisenä lauantaina.

Pienistä puroista kasvaa Kokemäenjoki.